Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

vendég

(kistarcsa, 2011.03.07 12:56)

Üdv mindenkinek! jó lenne ha beindulna itt is ez a majdnem fórum.evvel is segíthetnénk a csapat munkáját az előremutató észrevételeinkel.
az edzők sorsa már csak ilyen.szerintem is hiba volt elküldeni a kis Bergánt ,hiszen neki van kistarcsai kötődése, ismerik.
mindenképpen rá kellene venni,hogy ismét tevékenykedjen legalább az utánpótlásnál.ha jól emlékszem több jó ifi csapata is volt és nagyrészt kistarcsai gyerekekből épitkezett.
felejthetetlen számomra még ma is az mtk és az újpesti kupameccs.

volt szülő

(tarcsa szurkoló, 2011.03.07 09:50)

Tényleg nem ezt érdemelte azok után amit tett a kistarcsai labdarúgásért.A fiam révén volt részem belátni a munkájába amit tett főleg az utánpótlásért még a Dodi- érában.Aztán eltünt és vele a színvonalas utánpótlás is, de ez a múlt.Én nem gondoltam volna ,hogy ebből az "öreg" csapatból ennyit ki tud hozni mint a 2.hely a jelenlegi bajnokságban.Szerintem néhány játékos fúrta meg,akik duruzsoltak a vezetőknek.A Dzsoni túl profi gondolkodású ennek a csapatnak.Még ebben az osztályban is a tökéletességre törekedett.Ugyan csak az otthoni meccseket láttam (a kispad mellett) és azt vettem észre ,hogy nem volt hajlandó kompromisszumot kötni egy rossz passz után vagy fegyelmezetlenség láttán és mindenért figyelmeztette a játékosokat.Hát gondolom ez nem mindenkinek tetszett. CSak azt nem tudom a kistarcsai játékosok mit szóltak ehhez a döntéshez.Én minden esetre további sok sikert a csapatnak, de meccsre már nem fogok kijárni.

KVSC

(Elnök , 2011.03.02 00:37)

Tisztelt bmarton!
Köszönjük érdeklődését edzőinkkel kapcsolatosan. Bergán János valóban felkészült edző és szimpatikus ember, aki sokat tett a kistarcsai futballért, ennek ellenére most Herczku Szabolcs mellett döntöttünk, aki új impulzusokat és lendületet adhat a gárdának, legalábbis a vezetőség ezt várja el tőle.
A bajnokság végén valamennyien okosabbak leszünk, hogy ez a váltás indokolt volt-e, vagy sem.
A péceli mérkőzést mi is rangadóként kezeljük és semmiképpen nem téveszt meg minket az őszi 4-0. Azért azt kijelenthetjük, hogy mi is győzni szeretnénk ezen a mérkőzésen, csakúgy, mint a Pécel csapata.
Remélhetőleg sportszerű szomszédvári rangadó lesz, reményeink szerint kistarcsai győzelemmel.

bmarton

(pécel1, 2011.03.01 12:37)

Mi történt az edzőjükkel?
Rendkívül szimpatikus és felkészült szakembernek ismerték az osztályban.A Herczku Szabolcs már egyszer cserben hagyta a Kistarcsát ha jól emlékszem. Minden esetre Pécelen nem lesz könyű dolguk.

kezelő

(Bimbi, 2011.01.23 12:53)

Jobb későn, mint soha!

Kistarcsa

(Hegyka, 2011.01.23 12:15)

végre megtaláltam a honlapot !

hello

(Vendég, 2010.10.26 20:46)

van még üres hely a csapatban?? 93-as...

fazek002@freemail.hu

(Fazék, 2010.09.11 15:08)

alakul a buli:)
köszi Bimbi a honlapot:)